Information

Information
och villkor


Org nr:   441222-4166

Adress:  Snorresväg 6, 14833 Ösmo

Telefon: 076 2384881

E-post   


Betala säkert med


* Stripe (Butiken) * Bankgiro: 571-4084 * Plusgiro: 943633-8 * Swish * Kort * 


Privatkund! Föredrar du att inte handla i shoppen utan hellre betalar din vara med bank- eller postgiro, bankkort eller Swish - sänd ett mail eller skriv några rader kontaktformuläret och berätta vilken vara du önskar köpa, så ordnar vi allt till det bästa. 


OBS! Alla priser gäller fr.o.m. den 5 november 2019 exklusive frakt.

Betalningsvillkor för företagskund: Kontakta mig här

För närvarande ingen försäljning utanför Sverige.

E-butiken är tillfälligt stängd. Beställning av vara kan göras här eller här


Leveranstid


Våra exklusiva varor är inte massproducerade.
Alla produkter tillverkas vartefter som beställningar kommer in.
Det innebär att tiden för leverans i vissa fall kan ta upp till fyra-fem veckor. 
Endast en vara kan beställas samtidigt.
Min förhoppning är att du blivit nöjd med den produkt du redan erhållit innan du lägger en ny beställning. På så sätt minimerar du som kund risken för att ångra senare köp och vi båda slipper krångla med onödiga returer.

Defekt vara


Vid beställning av mina unika produkter som har tillverkats med samma textil och samma motiv, kan färgerna ibland skilja sig något åt. Så som det kan förekomma med exklusivt hantverk. Är varan däremot defekt har du utan kostnad rätt till en ny likvärdig produkt.

Om du erhållit en defekt vara

kontakta mig här 


Som kund har du alltid rätt att häva köpet om varan som du redan betalat och erhållit är defekt. 

Returer ska förpackas och skickas på lämpligaste sätt för att produkten inte riskerar att skadas ytterligare. Jag betalar returfrakten för skadad eller felaktig vara.


Ångerrätten 


14 dagars öppet köp gäller alltid!

Distansavtalslagen säger att du har rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Köpet kan ångras inom 14 dagar från det att du mottagit  beställningen. Varan ska returneras väl emballerad, i fint skick och i sin originalkartong.

Om varan däremot har hanterats på ett sätt som lett till att den i returnerat skick är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa som motsvarar dess värdeminskning. 
Du ska själv betala returkostnaderna när du utnyttjar ångerrätten. Detta ska ske snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då du fick varan.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/


Returer skickas till:
June Rydgren
Snorresväg 6, 14833 Ösmo


Personuppgifter


När du beställer din vara behöver du uppge vissa personuppgifter. Din beställning innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja beställningen. Enligt personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall HÄR.

Transportskada

Om en vara skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta genast anmälas  till speditören, och senast inom 7 dagar.


Force majeur

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför min kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att säljare befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.


Webshoppen


Shoppen kan över tid ändra information om varor och priser utan föregående avisering. För kunden gäller alltid det pris som gällde när beställningen gjordes. OBS! Shoppen är tillfälligt stängd.

Designen i shoppen och på hemsidan återger verklighetens färger på bästa sätt, men beroende på vilket material/underlag som designen återskapats på kan färgerna på en och samma produkt ibland skilja sig något åt.
Verklighetens färger kan även skilja sig från färgerna på din personligt inställda datorskärm.


Copyright 

All design på produkterna i butiken och hemsidan får inte i något avseende kopieras eller användas. Alla rättigheter tillhör konstnären June Rydgren.

All rights on contents belongs to © June Rydgren

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera